Servicii Juridice

Prestam o gama larga de servicii juridice pentru a oferi solutii sigure si eficiente clientilor nostri, scopul nostru este de a gasi in fiecare situatie solutia optima, rapida si eficienta pentru clienti, pentru a le acorda un suport legal complet. Cabinet de avocatura P.R. este specializat in dreptul comercial si dreptul afacerilor si ofera servicii specializate de consultanta juridica si asistenta juridica, pentru intreprinderi din Romania si din strainatate, precum si corporatiilor internationale. In prezent, activitatea profesionala a cabinetului se desfasoara in principal in Transilvania (Tirgu-Mures, Cluj-Napoca, Oradea) precum si in Municipiul Bucuresti, dar si in alte localitati din tara si din strainatate in functie de interesele clientilor. Pentru a raspunde la nevoile actuale ale societatilor comerciale din Romania si din strainatate cabinetul nostru ofera o gama larga de servicii complexe de calitate, cu maxima eficienta, adaptate la nevoile si cerintele specifice ale fiecarui client:


1. Infiintari firme si asistenta / reprezentare la Oficiul Registrului Comertului

Infiintarea unei firme reprezinta primul si cel mai important pas in dezvoltarea unei afaceri, cabinetul nostru de avocatura acorda asistenta la alegerea formei juridice pe care o va imbraca firma dvs., (SRL, SA, SNC, SCS, SCA)... detalii »


2. Dreptul comercial si dreptul afacerilor

Serviciile pe care le oferim in domeniul dreptului comercial se refera la tot ceea ce inseamna asistenta si consultanta juridica in materia dreptului comercial si dreptului afacerilor... detalii »


3. Asistenta in managementul si administrarea societatilor comerciale

Pentru a asigura un serviciu de asistenta juridica complet, oferim in mod permanet consultanta clientilor nostri intreprinderi mari si mijlocii precum si clientilor corporativi, cu privire la managementul afacerilor... detalii »


4. Recuperarea debitelor si asistenta in procedura executarii silite

Una dintre problemele cele mai des intalnite in cadrul firmelor din Romania este neincasarea de la debitori a facturilor emise. Recuperarea debitelor este un procedeu foarte greu, care necesita timp, pricepere, resurse financiare si poate sa puna in pericol relatiile de afaceri existente intre parteneri... detalii »


5. Insolventa si reorganizarea judiciara

In prezent datorita efectelor crizei economice o parte din societatile comerciale din Romania intampina dificultati in desfasurarea activitatilor economice putand ajunge chiar in stare de insolventa. Reglementarile legale specifice procedurii insolventei se gasesc in Legea ... detalii »


6. Litigii

In cazul in care incercarile de a rezolva diferendele pe cale amiabila au esuat va stam la dispozitie pentru a va proteja interesele cu ajutorul mijloacelor juridice specifice... detalii »


7. Recunoasterea si executarea hotararilor intracomunitare si internationale

Detinem o vasta experienta in recunoasterea si executarea hotararilor civile-comerciale intracomunitare si internationale precum si in executarea silita a obligatiilor comerciale si civile... detalii »


8. Dreptul real imobiliar si proiecte de dezvoltare imobiliara

Pentru societatile comerciale care doresc sa investeasca in imobile oferim servicii de specialitate. Activitatea noastra include:... detalii »


9. Dreptul muncii

Recrutarea, angajarea, administrarea fortei de munca reprezinta o parte importanta in activitatea fiecarei firme. Legislatia muncii si relatiile de munca au devenit deosebit de complexe... detalii »


10. Drept fiscal, drept bancar

Legislatia fiscala romaneasca este una extrem de complexa si intr-o schimbare permanenta. Lucrand in cooperare cu firme specializate in servicii contabile, expertiza financiara si fiscala, realizam o consultanta eficienta si adecvata in domeniul dreptului fiscal... detalii »


11. Dreptul comercial european si drept privat european, consultanta juridica in proiecte finantate de Uniunea Europeana

- Dreptul comercial european si dreptul privat european sunt ramuri de drept relativ noi. Ca efect al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana... detalii »


12. Proprietatea intelectuala

Cabinetul de avocatura ofera servicii complete cu privire la proprietatea intelectuala. Obiectivul nostru este de a acorda o protectie adecvata marcilor, brevetelor si a altor proprietati intelectuale ale clientilor nostri... detalii »


13. Arbitraj Comercial Intern si International

Arbitrajul constituie o modalitate alternativa de solutionare a litigiilor in afara instantelor de judecata. Arbitrajul poate fi de doua feluri... detalii »


14. Servicii de consultanta si asistenta juridica pentru investitii noi sau pentru extinderea activitatii

Realizarea unor investitii pe piete noi sau extinderea activitatii pe aceeasi piata constituie intotdeauna o provocare importanta pentru fiecare societate comerciala... detalii »


15. Asistenta si consultanta juridica in achizitii publice

Domeniul achizitiilor publice este guvernata de OUG 34/2006 si de legislatia complementara. Licitatiile organizate de catre autoritatile publice sau firmele cu capital integral sau partial de stat reprezinta o oportunitate semnificativa pentru contractare si pentru dezvoltarea vanzarilor companiei... detalii »


16. Dreptul informatic si dreptul societatilor comerciale in domeniul informatic

Dreptul informatic o ramura noua de drept, care cuprinde reguli juridice aplicabile tehnologiilor specifice informaticii si comunicatiei aferente transferului de informatie in retele informatice... detalii »


17. Dreptul medical

Dreptul medical este o ramura de drept relativ noua insa foarte importanta. Oferim consultanta atat cadrelor medicale, cat si institutiilor, unitatilor spitalicesti si sanitare, precum si pacientilor... detalii »