BÉREK

A romániai magyar ügyvédi iroda rugalmasan kezeli a díjakat. A díjak megállapításának alapja az iroda és az ügyfél közötti (közvetlen) tárgyalás: a díjakat az ügyfél és az ügyvéd szabadon állapítja meg, úgy a munkamennyiség, mint a feltételek és a fizetés ütemezése tekintetében – e feltételeket a jogi tanácsadási szerződésben szögezve le.

 

A jogi tanácsadásért óradíjban vagy havidíjban lehet fizetni. A fix havi díjas fizetési rendszert az állandó együttműködő partnereinknek ajánljuk.

 

Gyakorlatunkban elfogadunk átalány díjat, óradíjat és sikerdíjat is, így biztosítani tudjuk a megrendelő igényeinek és profiljának leginkább kedvező kombinációt.
– Óradíj – fix összeg, minden órára, amikor az ügyvédi iroda szakmai szolgáltatást nyújtott.
- Általány díjak – az egyes szolgáltatásokra érvényes fix összeg, az eredménytől függetlenül. Az ügyvédi szerződésben rögzíthetők periodikus (pl. havi) díjak.
- Sikerdíjak – a rögzített béren felül a felek megegyezhetnek sikerdíjban is, kiegészítő díjként, az eredmény vagy a nyújtott szolgáltatás függvényében. A sikerdíj lehet fix vagy változó összeg, amit egy közösen kijelölt cél elérésekor kap meg az ügyvédi iroda.

 

Azokban az esetekben, amelyeknek tárgya a követelések behajtása, a honoráriumot a behajtandó kintlévőségek összértéke alapján számoljuk fel.

 

Ha a bérekre vonatkozó kérdése van, kérdezzen bennünket a Kapcsolat menüponton keresztül.

It's not possible to reach the RSS file...