Honlapunk segítségével a látogatók megismerhetik az ügyvédi irodát, az iroda tevékenységi körét és az iroda által kínált jogi szolgáltatásokat. Reméljük, hogy a honlapon minden látogató megtalálja a számára szükséges információt. Ismerjen meg minket és fedezze fel jogi szolgáltatásaink teljes palettáját a honlapon keresztül.

Rólunk?

A romániai magyar ügyvédi iroda fő szakterületei a kereskedelmi jog és gazdasági jog, teljes körű jogi tanácsadást és segítségnyújtást szolgáltat a kis- és középvállalkozásoknak, nagyvállalatoknak Romániában és külföldön, valamint nemzetközi vállalatoknak, amelyek gazdasági tevékenységet szeretnének folytatni Romániában és Kelet-Közép-Európában. Jelenleg az ügyvédi iroda szakmai tevékenysége főként Romániában - Erdélyben (Marosvásárhely, Kolozsvár, Nagyvárad) és Bukarestben zajlik, de más városokban is nyújtunk jogi szolgáltatásokat, az országon belül és külföldön az ügyfelek igényeinek megfelelően. Jelenleg portfoliónk nemzeti és nemzetközi cégek, multinacionális vállalatok, szakmai szervezetek, valamint nemzeti és nemzetközi befektetőknek nyújtott szolgáltatásokat tartalmaz.

Magyarországi vállaltok gyakran veszik igénybe a romániai magyar ügyvédek szolgáltatásait, főként piaci terjeszkedés vagy már meglévő romániai tevékenység esetében, így tevékenységünk jelentős részét magyarországi kereskedelmi társaságok romániai képviselete teszi ki.

Az ügyvédi iroda koordinátora: Drd. Pantilimon Rikhárd-Árpád ügyvéd

- a Maros Megyei Ügyvédi Kamara tagja, Sapientia – EMTE Tudományegyetem Jogász Karának oktatója, doktorandusz a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán (2008 óta); a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Jogi Karán és a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett mesteri diplomát Közösségi magánjogban; jogi diplomáját a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Jogi Karán szerezte.

- nemzetközi békítő, mediátor, széleskörű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, dolgozott az Európa Tanácsánál, tevékenykedett az Európai Parlamentben és az Európai Bizottságnál, gyakornokoskodott az Európai Emberi Jogi Bíróságnál. Közbeszerzési, nemzetközi egyeztetési és közvetítési szakértő.

- pályája során együttműködött számos nemzetközi vállalattal. Több nemzetközi szervezet tagja, jogtudományi cikkei Romániában és külföldön egyaránt megjelentek.

- fő szakterületei: kereskedelmi jog, gazdasági jog, társasági jog, adójog, bankjog és közösségi vállalkozási jog. Beszélt nyelvek: román, magyar, angol, német és alapszinten olasz.

Célunk

Az ügyvédi iroda célja magas színvonalú szolgáltatást nyújtani ügyfelei számára. Célunk, hogy megtaláljuk az optimális, hatékony megoldást ügyfeleink számára.

Mottónk: „professzionalizmus és partnerség”: minden ügyfelet és ügyet maximális szakszerűséggel kezelünk, és próbálunk egy olyan partnerséget kialakítani ügyfeleinkkel, amely jelentős részben hozzájárul a sikereikhez.

Romániai magyar ügyvédekként célunk magyar vállalatokkal és magyarországi befektetőkkel hatékony kapcsolat kiépítése, befektetéseik, cégalapításaik segítése.

Minden cégnek, kereskedelmi társaságnak szüksége van egy ügyvédre, aki hatékonyan segíti a mindennapi tevékenységben Az ügyvédi iroda ügyfelei minőségi jogi szolgáltatásban részesülnek, beleértve úgy a bíróságok előtti képviseletet, mint az általános jogi tanácsadást, amely szigorúan ügyfél igényeire szabott.

Ha Romániában szeretne befektetni, mi vagyunk Ön számára a megbízható partner.

Tevékenységi területek

Hogy megfeleljen a jelenlegi igényeknek, ügyvédi irodánk minőségi jogi szolgáltatások átfogó választékát kínálja romániai és külföldi vállalatok részére. Fő tevékenységi területeink: kereskedelmi jog, gazdasági jog, társasági jog, adójog, európai uniós jog és a fizetésképtelenségi eljárások.

Szolgáltatásaink magukba foglalják a következő szakterületeket is: ingatlanjog, ingatlanfejlesztési projektek, kereskedelmi ügyletek, zöldmezős beruházások, szellemi tulajdon, közbeszerzés, e-kereskedelem, adózás, bank jog, biztosítási jog, egészségügyi jog, végrehajtási eljárás és segítségnyújtás a vállalkozások létrehozásában.

Szolgáltatásaink közé tartozik a bírósági eljárásokban való képviselet, képviseletet vállalunk a választott bírósági és a békéltetési eljárások során a polgári és kereskedelmi jogviták esetében nemzetközi szinten is.

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi és közösségi (európai uniós) polgári és kereskedelmi kötelezettségek elismertetésében és végrehajtásában. Jogi tanácsadást nyújtunk az Európai Unió által finanszírozott projektek megvalósításában. Ha részletesebben meg szeretné ismerni szolgáltatásainkat kérjük, válassza a „Szolgáltatások” menüpontot.

Mit kínálunk?

A vállalkozások külső és belső környezete folyamatos változáson megy át, éppen ezért szükségszerűen alkalmazkodniuk kell az újonnan kialakult helyzetekhez. Ahhoz, hogy erős piaci jelenlétük, stabil, rugalmas és hatékony szerkezetük legyen, szükségük van megfelelő jogi tanácsadásra. A vállalatoknak megbízható partnere lehet romániai magyar ügyvédi irodánk, amely felméri a kockázatokat, hatékony és megfelelő megoldásokat dolgoz ki a felmerülő jogi kérdésekre, és esetleges jogviták esetén megfelelő védelmet biztosít a cégnek. Romániai magyar ügyvédekként fő céljaink közé tartozik magyarországi vállalatok és befektetők hatékony képviselete Romániában.

Ajánlatunk:

- komplex, minőségi szolgáltatás, az ügyfelek igényeire szabottan;
- szakmaiság;
- kommunikáció és folyamatos jogi konzultáció az ügyvéddel;
- méltányos és ésszerű díjak, az ügy komplexitásától függően. Az ügyvédi iroda stratégiája a díjak megállapításában a rugalmas tárgyaláson alapuló díjmeghatározás;
- romániai magyar ügyvéd által nyújtott jogi szolgáltatások széles spektruma;

Mi a nyereség az ön számára?

- hatékony, optimális és gyors megoldások a jogi problémákra és minőségi jogi tanácsadás nyújtása;
- folyamatos tájékoztatás és kommunikáció;
- idő, energia és pénz megtakarítása;
- megbízható romániai magyar ügyvéd, aki megfelelő jogi támogatást nyújt;

Vezérelveink

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleink sikere nagymértékben a jogi tanácsadás minőségétől is függ. Az értékek, amelyek útmutatóak a munkánk során, a következők: szakszerűség, innováció, őszinteség, méltóság, becsület, szakmai függetlenség, az ügyvédi hivatás szabad gyakorlása és az ügyfél iránti lojalitás.

Irodánk számára az ügyfelek és a partnerek a legfontosabbak. Hisszük, hogy a jogi szolgáltatásokat be kell építeni a kereskedelmi társaságok mindennapi tevékenységbe. Egy ilyen partneri viszony által ügyfeleink számára a lehető legnagyobb hatékonyságot és jövedelmezőséget tudjuk közösen elérni.

It's not possible to reach the RSS file...